Showroom

Openingsuren
Van 1 maart tot 30 september:
Van maandag tot vrijdag
van 9u00 tot 12u30
en van 14u00 tot 18u00
Op zaterdag van 10u tot 12u30

Van 1 oktober tot 28 februari:
Van maandag tot vrijdag
van 9u00 tot 12u30
en van 14u00 - 17u00


Over CPR

Met ruim dertig jaar ervaring in het bouwen van zwembaden, bent u nergens zo goed af, als bij CPR. Want bij ons koopt u niet alleen een zwembad, u krijgt er onze expertise en onze uitmuntende diensten zo bij, omdat wij er bij CPR van overtuigd zijn dat een dienst na verkoop van goede kwaliteit de essentie is van een firma met tevreden klanten! Onze dienst na verkoop

Een ploeg bekwame werkmannen rijdt rond met een bestelwagen met werkgerei. Zij staan tot uw beschikking op afspraak voor elke vereiste reparatie (filtrering, rolluik, verwarming…).

Wij bieden u verschillende formules aan:

1. Onze dienst onderhoud.

Onderhoud begin en einde seizoen door ons indien gewenst. Onderhoud op aanvraag (voor recepties…) Regelmatig onderhoud (wekelijks, tweemaandelijks, maandelijks)

2. Onze dienst vernieuwing.

U zou uw zwembad graag laten vernieuwen: plaatsen van nieuwe randstenen, de terrassen vergroten, de bekleding opfrissen...? Doe daarvoor gerust een beroep op ons bekwaam personeel.

Benieuwd naar wat CPR voor u kan doen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen! Onze werkwijze

CPR is dé specialist in de techniek van het opgespoten beton (guniteren): lees hier alles over onze werkwijze.