Showroom

Openingsuren
Van 1 maart tot 30 september:
Van maandag tot vrijdag
van 9u00 tot 12u30
en van 14u00 tot 18u00
Op zaterdag van 10u tot 12u30

Van 1 oktober tot 28 februari:
Van maandag tot vrijdag
van 9u00 tot 12u30
en van 14u00 - 17u00


Overkapping voor uw zwembad.

Waarom een rolluik plaatsen?

Overdekkingen met luchtbellen of in schuim, met of zonder oprolsysteem beschermen uw zwembaden tegen warmteverlies.

Omwille van de veiligheid biedt , CPR u ook een groot aantal mogelijkheden aan voor het plaatsen van GRANDO-rolluiken van Duitse makelij. Bovengronds, in het zwembad ondergedompeld of in een afzonderlijke kist geplaatst. Onze technicus helpt u bij het maken van de voor u meest geschikte keuze.

Er is keuze tussen 3 plaatsingsmogelijkheden:

Een rolluik in het zwembad ondergedompeld Een rolluik ondergedompeld in een afzonderlijke kist Bovengronds rolluik in compact of light versie


Waarom kiezen wij voor een rolluik van Grando?

Vanuit onze lange ervaring, hebben wij verschillende merken kunnen vergelijken en hebben wij uiteindelijk gekozen voor de rolluiken van GRANDO. Niet alleen omwille van hun fabricagekwaliteiten, maar ook om hun duurzaamheid, het brede gamma, hun exclusieve gebreveteerde systemen voor het afsluiten en het blokkeren van de latten etc.

Onze samenwerking van 30 jaar met deze firma bevestigt ons in het idee dat u de goede keuze gemaakt heeft. Want een rolluik van GRANDO biedt u volgende voordelen:
  • Vermindering in het verbruik van scheikundige producten.
  • Vermindering in het verbruik voor de verwarming voor de modellen met ondoorzichtige latten en gratis toename van 2 tot 5°C met de modellen met zonnelatten.
  • Vermindering van de verdamping.
  • Minder algengroei want het zwembad wordt donker gehouden.
  • Veiligheid voor kinderen en dieren, dank zij de mogelijkheid om in een zwembad uit guniteerbeton een handgreep te plaatsen zonder de waterdichtheid aan te tasten.
  • Bij binnenzwembaden maakt dit het werk van de luchtontvochtiger lichter.