Showroom

Openingsuren
Van 1 maart tot 30 september:
Van maandag tot vrijdag
van 9u00 tot 12u30
en van 14u00 tot 18u00
Op zaterdag van 10u tot 12u30

Van 1 oktober tot 28 februari:
Van maandag tot vrijdag
van 9u00 tot 12u30
en van 14u00 - 17u00


Uw zwembad in 6 stappen.

Een zwembad plaatsen is zoals een huis bouwen, het gebeurt in fasen van een conceptuele fase tot de eerste frisse duik, die het begin is van jarenlang zwembadplezier.

CPR bouwt uw zwembad in zes fasen:

Uw wensen.

Om te beginnen ontvangt u na een eerste contact waarin we naar uw wensen luisteren, onze documentatie samen met een lastencohier, waarin we onze werkmethodes uitleggen en we u al een eerste prijsopgave geve in functie van de gevraagde afmetingen.


Projectbespreking en bestek.

Vervolgens hebt u een afspraak met een ervaren technicus van CPR. Samen kunt u van gedachten wisselen over uw project. Hij toont u de brede waaier van mogelijkheden die het toelaten een zwembad volledig naar uw smaak te laten bouwen. Enkele dagen later ontvangt u dan een gedetailleerd bestek dat een antwoord geeft op al uw vragen.

Hulp bij de bouwvergunning.

Wij helpen u doorheen de administratieve procedure om een bouwvergunning te verkrijgen. Om het u makkelijk te maken leveren wij u de plannen en de documenten die daarvoor nodig zijn.

Ruwbouw.

Op amper enkele dagen ziet u uw zwembad groeien. Met CPR heeft u een degelijke partner, die de laatste technologieën en technieken gebruikt. Het opspuiten van de kuip met een betonneerkanon, het uitgraven, het stalen geraamte (de betonwapening) en het opspuiten van het beton (guniteren) gebeuren in een handomdraai.

Afwerking.

Vervolgens beginnen onze tegelzetters aan de bekleding van het zwembad. Zij plaatsen de randstenen en de bekleding die u gekozen heeft en leggen zo de laatste hand aan uw zwembad. Tegelijkertijd, plaatsen onze installateurs en onze elektriciens de filtrering, de verwarming en het waterbehandelingssysteem samen met de verschillende toebehoren en de opties die u gekozen heeft (spots, tegenstroomszwemmen, luik ...).

Jarenlang zwemplezier en waterpret.

Samen met familie of vrienden kunt u uw zwembad nu inwijden. Precies het zwembad waarvan u altijd droomde, zorgvuldig uitgetekend en verwezenlijkt door CPR.